Bij D-moveS Breda denken we niet alleen aan de wensen van de klant, maar ook op wat voor manier we mensen kunnen helpen. 

Vaak komen we spullen tegen, bij bijvoorbeeld een ontruiming, die nog in hele goede staat zijn. Weggooien van meubels en andere spullen kan altijd nog maar wij proberen ze opnieuw in te zetten. Regelmatig komen we in schrijnende situaties waar mensen geen geld hebben en weinig spullen. Door de problemen die men heeft is er vaak weinig of geen budget om nieuwe spullen aan te schaffen .

De spullen die nog in goede staat zijn zullen wij bij deze mensen aanbieden. Zo heeft de klant na de ontruiming in plaats van een lege woning, toch nog een eigen plek met goede bruikbare spullen en hoeft men niet in een leeg huis te zitten en kan men echt aan een nieuwe start beginnen.

D-moveS Breda begrijpt heel goed dat er spullen in de woning aanwezig zijn waarvan de klant geen afscheid wilt nemen. Denk aan spullen met emotionele waarden, of dure spullen zoals een tv, geluidssysteem, etc. Daarom werken wij met een stickersysteem. De klant kan in overleg met de opdrachtgever(s) een aantal stickers krijgen die hij/zij mag plakken op spullen die niet weg mogen. D-moveS Breda zal tijdens de ontruiming de spullen apart houden. Zodat de klant weer gebruik kan maken van zijn/haar geliefde spullen.

Bij de klussen zullen er ook spullen zijn die in minder goede staat zijn, maar zeker nog wel herbruikbaar. Deze spullen doneert D-moveS Breda aan de kringloop, zodat andere mensen er ook nog gebruik van kunnen maken.

De spullen die echt niet meer te gebruiken zijn en alle overgebleven spullen die weg moeten deponeren wij bij de stort.