GKv-predikant Sietse Greving overleden - OnderWeg

Wanneer iemand overlijdt, dient u als nabestaande veel te regelen. In eerste instantie zal de focus liggen op de uitvaart. Maar niet lang daarna krijgt u ook met andere zaken te maken. Het ontruimen van het huis van de overledene bijvoorbeeld. Bij een koophuis om het verkoop klaar te maken, bij een huurhuis om het huis leeg en bezemschoon aan de verhuurder op te leveren.

Het huis leegruimen na overlijden van een dierbare is geen gemakkelijke opgave. Veel spullen roepen herinneringen op. En waarschijnlijk kost het u daarom moeite om er afstand van te nemen. Het liefst bewaart u alles.

Vaak staan echter dezelfde voorwerpen al in uw eigen huis of is er simpelweg geen ruimte meer om deze spullen een plekje te geven. Maar waar moeten deze spullen dan naartoe? D-moveS Breda weet wel raad met de spullen. De spullen die nog goed zijn en gebruikt kunnen worden willen wij doneren bij mensen die het minder breed hebben. Spullen die wij zelf niet kunnen opslaan doneren wij aan de kringloop, zodat ze alsnog een tweede leven krijgen.

Wij als D-moveS Breda begrijpen dat deze periode een verdrietige tijd zal zijn. Daarom zullen wij al onze middelen inzetten om u het zo makkelijk mogelijk te maken.